Aparatul Bodyflow reprezinta una dintre cele mai noi tehnologii destinate drenajului venolimfatic, fiind dezvoltat si testat in clinicile din Australia

Este indicata folosirea lui mai ales in stadiul de elephantiazis deoarece drenajul este unul bland si treptat,contactul cu pielea sensibila a pacientului este pe o zona restransa ceea ce face ca tratamentul sa fie usor de suportat de catre bolnav.De asemenea acest tratament favorizeaza si vindecarea mai rapida a ulceratiilor, daca acestea sunt prezente . In acest stadiu avansat al limfedemului volumul membrului afectat se reduce intr-un timp mai indelungat deoarece a aparut si un anumit grad de fibroza, insa pacientul resimte o senzatie de usurare in miscari dupa primele saptamani de tratament zilnic.Aparatul Bodyflow functioneaza pe baza unui curent electric cu o frecventa unica facut sa stimuleze contractia vaselor limfatice si venoase accelerand astfel drenajul fiziologic veno-limfatic din acel membru. Drenajul este bland si progresiv , nu este dureros si o sedinta dureaza 20 minute. Tratamentul consta in atasarea pe piele a unui numar de electrozi prin care se va transmite stimulul electric , pacientul simtind o senzatie de furnicatura si aparand si usoare contractii musculare local. Pe zi se fac aprox. 4 sedinte , dar aparatul vine insotit de un ghid de tratament care va indica numarul de tratmente si locul de pozitionare al electrozilor pe piele in diferite patologii.

7 comentarii la „Aparatul Bodyflow reprezinta una dintre cele mai noi tehnologii destinate drenajului venolimfatic, fiind dezvoltat si testat in clinicile din Australia”

  1. Buna ziua.As dori sa aflu mai multe informatii despre aparatul bodyflow, deoarece sufar de limfedem cronic .Va multumesc anticipat.

  2. Buna!!!
    copilul meu are 4 luni. Baietel. S-a inascut cu limfedem la miina stinga si talpa piciorului drept. Ma intereseaza daca putem sa comandam si sa folosim Bodyflow la domiciliu?

  3. Sufar de limfedem la ambele brate , la mana stanga este mai rau , a aparut o mica umflatura si pe omoplat . As vrea sa stiu cat costa un asemenea aparat si cum il pot cumpara.

  4. Am 2 aparate BODY FLOW PORTABIL de vanzare. aparatul functioneaza atat la priza cat si la baterii. la firma Phisiomed din Cluj aparatul costa 8600 roni dar eu il vand cu 5000 roni.Aparatul este nou nout si sigilat. are o eficienta extraordinara. telefon contact 0764440805

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *