vase-limfatice-bodyflow

Tratament

Terapia Bodyflow® este tehnologia de varf pe plan mondial pentru ingrijirea si tratamentul limfedemului ( retentia de lichide in membre).

Terapia Bodyflow ajuta cugerea fluidelor organismului ca sangele si limfa prin stimularea musculaturii netede din vene, artere si vase limfatice utilizand o electrostimulare la o frecventa specifica si brevetata.

Un studiu clinic asupra ingrijirii limfedemului condus de profesorul Neil Piller a demonstrat ca stimularea sistemului limfatic prin utilizarea terapiei Bodyflow® favorizeaza mobilizarea fluidelor aflate in spatiul dintre celulele organismului ( spatiul interstitial) iar tratamentul implica doar contactul unor electrozi cu pielea , astfel ca cei ce sufera de limfedem isi pot relua viata obisnuita.

Aparatele Bodyflow® sunt disponibile atat in varianta mai mare de clinica cat si ca unitate portabila ,oferind posibilitatea celor suferind de limfedem sa se trateze comfortabil acasa. Sedintele de tratament la domiciliu intercalate intre sedintele profesionale permit un mai bun control al limfedemului in orice moment al zilei. De asemenea mai exista avantajul mentinerii rezultatelor obtinute la sedintele profesionale de tratament.

vase-limfatice-bodyflow
vase-limfatice-bodyflow


Poti trata limfedemul cu bodyflow si deep oscillation