Arhive categorii: Testimoniale

Recomandare Octavian Bellu

Echipa de gimnastica a Romaniei – JO Londra 2012

„Folosirea aparatelor Bodyflow si Deep Oscillation a demonstrat utilitatea si eficienta acestora fn rec-uperarea sportivilor de performanta si a dovedit este posibia scurtarea spectaculoasa a perioadei de pauza impusa de situatii intalnite destul de des în activitatea de performanta.
Am avut satisfactia sa constatam ca persoanele abilitate sa ne recomande cele mai bune aparate pentru a ne rezolva problemele au g asit rapid solutiile cele mai eficiente si ne-au sfatuit cum sa le folosim pentru a avea efectul scontat.
Va multumim pentru promptitudine si profesionalism.
Vom recomanda celor care au de rezolvat probleme asemanatoare cu cele pe care le-am avut noi aparatura dumneavoastra, pentru ca ne-am convins de valoarea si eficienaa acesteia.”
Bucuresti, Octavian Bellu ,
12.09.2012
Antrenor coordonator al lotului olimpic feminin de gimnastica

Vezi original:  Recomandare Octavian Bellu

Interviu cu prof. Neil Piller

Prof. Neil Piller
Prof. Neil Piller

Profesorul Neil Piller este un limfolog de la centrul medical Flinders din Adelaide si a condus studiile privind terapia Bodyflow pe pacientii cu limfedem. Avand peste 300 de lucrari publicate si prezentate, profesorul Neil Piller este un cercetator de referinta mondiala in tratamentul, ingrijirea si recunoasterea limfedemului.